DE GEZONDHEID, FITHEID EN HET GELUK VAN ONZE KLANTEN POSITIEF BEÏNVLOEDEN EN TEGELIJK ONZE GEMEENSCHAPPEN EN ONS MILIEU ONDERSTEUNEN

Hoe we als bedrijf zijn, zal een invloed hebben op de buitenwereld. Laten we positief, inclusief, bemoedigend, samenwerkend en mensen zijn die bekend staan als een kracht van goed.

gemeenschap

Wij zijn klantgericht en elk lid van ons team is op elk moment een vertegenwoordiger van Athletic Brewing. Wij gedijen op feedback en maken elke dag een positieve indruk. Hiërarchie en bureaucratie zitten niet in ons DNA.

kwaliteit

Wij geloven dat alles wat wij doen, of het nu op de werkplek is of in de gemeenschap, gericht moet zijn op kwaliteit. Onze klanten verwachten het beste en wij nemen geen genoegen met iets anders dan perfectie. Wij streven ernaar ons beste beentje voor te zetten in alles wat wij doen. Hoe je iets doet, is hoe je alles doet.

het opnemen

Wij zijn ruimdenkend en aanvaardend. Wij geloven dat diversiteit een ethiek is om naar te leven. Wij behandelen en respecteren alle teamleden hetzelfde, ongeacht onze verschillen. Wij werken samen en houden rekening met de ideeën van alle teamleden.

innovatie

Wij dromen groot, mikken hoog, en nemen geen genoegen met de "standaard". Wij bewegen snel en passen ons aan door risico’s te nemen en zijn niet bang om af en toe dingen stuk te maken. Wij gedijen in het onzekere en blijven vooruitgaan, zelfs wanneer de weg niet duidelijk is. In het ergste geval, wanneer wij proberen en falen, hebben wij tenminste iets kunnen leren.

integriteit

Wij zijn eerlijk, betrouwbaar, en gaan altijd uit van een positieve bedoeling. Wij maken de juiste keuze, zelfs als dat betekent dat wij afzien van kortere wegen of een impopulaire beslissing moeten nemen. Als een teamlid of lid van de gemeenschap een zware dag heeft, dan nemen wij de tijd om te helpen.

ONZE ONDERNEMING TOT EEN KRACHT VOOR HET GOEDE MAKEN

Onze onderneming voor het goede gebruiken, is iets wat wij altijd ernstig hebben genomen. Gecertificeerde B Corporations (B Corps) zijn bedrijven die voldoen aan de hoogste normen inzake sociale en milieuprestaties, openbare transparantie en wettelijke verantwoordingsplicht om winst en doel met elkaar in evenwicht te brengen.

MEER INFORMATIE

PRODUCTKWALITEIT

DOEL: EEN REVOLUTIE IN BIER VOOR DE MODERNE VOLWASSENE

Toen John en Bill begonnen samen te werken, was het eerste wat John tegen Bill zei dat ze nooit een product in de rekken zouden brengen dat niet alleen geweldig alcoholvrij bier is, maar gewoon geweldig bier is. En vanaf dat moment hebben wij zonder compromissen gebrouwen.

DE VERWACHTINGEN VAN KLANTEN OVERTREFFEN

Alles wat wij maken moet schokkend goed en vernieuwend zijn.

OBSESSIE VOOR PERFECTIE

Niets gaat de deur uit als het niet perfect is. Ooit.

DE STIGMA'S UITWISSEN

Athletic bieren zijn bedoeld om met trots van te genieten - en halen alcoholvrij bier voorgoed uit het strafschopgebied.

IMPACT OP DE GEMEENSCHAP

WIJ BEGINNEN MET ONSZELF EN PROBEREN ELKE DAG EEN POSITIEVE INVLOED OP ONZE GEMEENSCHAPPEN UIT TE OEFENEN

Een voorbeeld van Athletic’s Community Impact Fund in actie is onze steun aan de diversiteitsbeurs van het Sacred Heart University Brewing Program - wij hebben gegarandeerd om het programma 5 jaar vooruit te financieren om mensen van alle achtergronden kansen in de brouwerij-industrie te blijven bieden.

REKRUTERING

Athletic streeft ernaar de meest diverse groep teamgenoten aan te nemen, zodat wij de breedste groepen klanten effectief kunnen bedienen en hen kunnen betrekken bij geweldige sociale gelegenheden.

VOORUITGANG

Athletic streeft ernaar onze teamgenoten ongelooflijke kansen en vooruitgang te bieden. Alle teamgenoten zijn eigenaar van Athletic.

BIJDRAGEN

Athletic doneert 1% van alle omzet om kansen en positieve impact in onze gemeenschappen te ondersteunen.

OMGEVING

WIJ KRIJGEN MAAR ÉÉN KANS OP DEZE PLANEET, EN ESG ZIT IN ONS DNA

Een integraal onderdeel van onze missie is de toegang tot veilige buitenruimten voor gemeenschappen om naar buiten te gaan, om actief en bedachtzaam te zijn, en om herinneringen met vrienden en familie op te bouwen. Als we niet duurzaam gaan handelen, gaan wij niet langer op buitenavonturen kunnen gaan en niet meer buiten kunnen sporten.

Twee voor de paden

Vanaf de eerste dag hebben wij 2% van alle omzet gedoneerd voor het schoonmaken, onderhoudsprojecten, aanleg en toegang van paden en parken. In 2021 bedroeg dat fonds alleen al meer dan $1 miljoen.

ZONNE-ENERGIE

Omdat Californië snakt naar meer energie, hebben wij ons dak van 80.000 vierkante meter bedekt met zonnepanelen om onze productiefaciliteit bijna van het net af te halen!

WATER

Onze brouwerijteams zijn al overgeschakeld op waterrecuperatie en -efficiëntie van wereldklasse. Maar dat is nog maar het begin!

Twee voor de paden

GEDRAGSCODE

Wij benaderen elke stap van ons bedrijf aan de hand van deze richtlijnen, en dat geldt ook voor onze partners en leveranciers. Met deze pijlers van ethiek en beginselen zorgen wij ervoor dat alle mensen die bij ons werken gerespecteerd en gewaardeerd worden, en zich veilig voelen. Voordat enige vorm van productie kan beginnen, eisen wij van al onze leveranciers dat zij de volgende richtlijnen ondertekenen en naleven. Wij eisen ook routine-audits om ervoor te zorgen dat zij zich aan onze gedragscode blijven houden.

Full Code of Conduct

WEES EEN VOORBEELD

Athletic wil een groot voorbeeld zijn voor de hele zakenwereld. Leiding geven door consequent positief op te treden en mensen laten opklimmen in plaats van ze naar beneden te duwen.