Brewed for beer lovers

Crafted without alcohol, so you can celebrate today and be ready for tomorrow.

HET ATHLETIC VERSCHIL

Met behulp van een innovatieve, gepatenteerde methode om bier zonder alcohol te brouwen, hebben we een line-up van alcoholvrije ambachtelijke bieren gemaakt die geen compromissen sluiten over smaak.

Koop onze na -bieren

“We looked at the way alcohol-free beer was being brewed and turned it on its head.”

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

Omdat ons proces niet de traditionele manier om alcoholvrij bier te brouwen volgt, konden we meer dan een gewone pils creëren. Net zoals elke andere goede ambachtelijke brouwerij, brouwen we verschillende soorten niet-alcoholische bieren, van IPA’s tot donder en zuur bier.

GEBROUWEN AAN BEIDE KUSTEN in de VS.

We zijn de enige brouwerij van alcoholvrij bier die zijn eigen brouwerijen bezit en exploiteert – en we hebben er meer dan één. Onze hoogtechnologische brouwerijen aan beide kusten bevinden zich in onze thuisstaat Connecticut en het zonnige Californië.

Stratford

San Diego

Gebrouwen zonder compromis

BETERE INGREDIËNTEN. BETER BEER.

Bij brouwen is het resultaat afhankelijk van de bestanddelen, we gebruiken dis alleen de beste ingrediënten om onze bekroonde bieren te maken.

LOKALE SMAKEN

Indien mogelijk gebruiken we lokale, natuurlijke ingrediënten.

ORGANISCH MOUT

Deze verbeteren het karakter en de smaak van onze bieren.

SEIZOENSGEBONDEN INGREDIËNTEN

Worden vers en gedurende een bepaalde tijd gebruikt, voor de beste smaak.

Zo goed als bier wordt

Onze bieren zijn het bewijs dat goed gebrouwen alcoholvrij bier evenveel smaak kan hebben als de beste bieren met alcohol. Maar nogmaals, er is maar een manier om dit te ontdekken.