OUR TWO FOR THE TRAILS GRANT APPLICATION IS NOW CLOSED

The next round will open in the summer of 2024.

Join our newsletter to get notified when applications reopen.

Veel Gestelde Vragen

Wie kan solliciteren?

Iedereen! We moedigen elke geregistreerde LLC aan met een milieureinigingsproject om onze subsidie ​​aan te vragen. Hoewel een geregistreerde 501 (c) (3) non-profit helpt, is dit niet vereist.

Is ondersteuning van Athletic End bij het ontvangen van fondsen?

Zeker niet. We houden ervan om onze handen vies, extra hoera te krijgen als je atletische teamgenoten als vrijwilligers kunt ondersteunen voor een opruimdag. We zouden ook graag ons bier geven of uitdelen bij milieu -evenementen die u mogelijk hebt gepland.

Moet mijn project specifiek voor paden zijn?

Hoewel het programma getiteld "Two for the Trails" is, zijn we verheugd om verder uit te breiden dan alleen paden, naar stranden, waterwegen, parken, zelfs stedelijke gebieden die behoefte hebben aan buitenonderhoud. We streven ernaar om het buitenleven beschikbaar en veilig te maken voor iedereen.

Wat zijn enkele voorbeelden van eerdere subsidieprojecten?

Wanneer wordt het subsidie ​​-geld uitbetaald?

We zijn een klein maar machtig team, en we stellen het doel om winnaars aan te kondigen en fondsen te betalen tegen medio juli 2022.

Ik ben gelegen buiten de VS, kan ik me aanvragen?

Ja, hoewel prioriteit wordt gegeven aan markten waarin we distribueren, beperken we de locaties van onze liefdadigheidsinstelling niet.

Kunnen eerdere ontvangers van toepassing zijn?

Ja, en we moedigen u aan dit te doen.

Als ik financiering ontvang, moet het project dit jaar worden voltooid?

We kunnen niet wachten om alles te zien wat in 2022 kan worden bereikt! De aanvraag vraagt ​​om een ​​gedetailleerde tijdlijn van het project, en degenen met een snellere voltooiingsdatum hebben voorrang.

Heeft u aanvullende vragen?

We beantwoorden ze graag! Stuur ons gerust een e -mail naar twoforthetrails@athleticbrewing.com